Wetenschappelijk onderbouwd

Nutramin levert supplementen van de beste kwaliteit, gebaseerd op de natuur en de wetenschap. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. We houden de wetenschappelijke ontwikkelingen scherp in de gaten en zetten ze om in innovatieve ideeën. Aan de hand hiervan ontwikkelen we vervolgens passende voedingsadviezen en superieure voedingssupplementen. Naast een eigen team maken we hierbij optimaal gebruik van onze wetenschappelijke raad, waar internationale kopstukken zitting in hebben. Op basis van gepatenteerde ingrediënten, unieke Nutramin blends en onderzoek worden de producten continu verder ontwikkeld. Verschillende Nutramin producten en ingrediënten zijn onderzocht aan Harvard Medical School, maar ook aan de Nederlandse Universiteiten van Groningen, Maastricht en Rotterdam. In toenemende mate vinden we het belangrijk onderzoek te doen in Nederland.

We zijn er trots op aan het front te staan van onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitsproductie in de voedingssupplementen industrie en zijn ervan overtuigd een bijdrage te leveren aan een betere, gezonde, toekomst.

Naast producten bieden wij professionals in de gezondheidszorg ook nascholingen en congressen aan om hun kennis up-to-date te houden, hebben ze de beschikking over de telefonische helpdesk, een informatieve website, productspecialisten en ons kwartaalmagazine NTM-Visie.